+38 (068) 934-06-69

  Пн. - Пт. 10.00 - 18.00

Які ласощі давати собаці на прогулянці та вдома?

  1. Ласощі для прогулянок та на кожен день
  2. Профілактичні ласощі
  3. Гіпоалергенні ласощі

Собаководи, які готують їжу для собаки самі, воліють і ласощі готувати своїми руками. Але такі ласощі швидко псуються, їх не дуже зручно брати з собою на прогулянку, вони бруднять руки, до того ж їхнє приготування займає час. Готові ласощі для собак набагато зручніші. У нашому зоомагазині ви знайдете величезний асортимент таких ласощів: ковбаски, кісточки, бісквіти, м'ясні скибочки… Але будьте обережні: не всі вони однаково корисні для вашого улюбленця. На що звернути увагу під час вибору?

які ласощі давати собаці на прогулянці картинка 1.jpeg

  • Бюджетні ласощі: так чи ні?

Ласощі економ-класу мають привабливу ціну, але можуть бути вироблені з низькосортної сировини. Нерідко саме неякісні інгредієнти стають причиною травного розладу.

  • М'ясні ласощі

Найкращий вибір – збалансовані натуральні ласощі із добірного м'яса. Такі ласощі максимально наближені до натурального харчування собак і точно сподобаються будь-якій привереді.

Крім свіжого натурального м'яса, до складу можуть входити фрукти, овочі, корисні рослини. Чим не ЗОЖ?

Збалансовані ласощі – це вдале доповнення до основного раціону. Вони не призведуть до дисбалансу речовин в організмі (як може статися з саморобними ласощами), а покращать та урізноманітнюють щоденний раціон.
  • Cклад
До складу корисних ласощів не входять: цукор, штучні барвники та ароматизатори.
  • Смакові комбінації

Краще вибрати один бренд, який пропонує різні смаки та консистенцію ласощів, та експериментувати в їх межах. Ласощі одного бренду схожі за складом і добре поєднуються між собою, вони легко засвоюються організмом.

  • Типи ласощів

Умовно можна виділити три великі групи ласощів:

  • традиційні та тренувальні ласощі,
  • профілактичні ласощі,
  • беззернові ласощі для тварин, схильних до алергічних реакцій

Ласощі для прогулянок та на кожен день

Традиційні та тренувальні ласощі – найбільша група. Такі ласощі можна використовувати при дресируванні та вихованні як заохочення і просто так, без приводу.

Це різноманітні ковбаски, кісточки, стейки, палички, найсмачніші в'ялені ласощі з цільного філе і навіть бісквіти. Жодна собака не встоїть!

Тренувальні ласощі можуть бути упаковані в компактні контейнери, які зручно брати із собою на прогулянку (наприклад, міні-кісточки асорті "Тріксі").
ласощі для собак в ведрі.jpeg

Профілактичні ласощі

Це, наприклад, зубні палички для здоров'я ротової порожнини та боротьби з зубним каменем, для виведення шерсті зі шлунка та ін.

Гіпоалергенні ласощі

Беззернові ласощі підходять для тварин з чутливим травленням, схильних до алергічних реакцій. До їхнього складу не входять зернові, молочні, соєві інгредієнти.

Але вибрати відповідні ласощі – це ще півсправи. Важливо не переборщувати з ними, щоб частування не перетворилося на повноцінний прийом їжі. Будьте уважні та дотримуйтесь рекомендацій виробника щодо годування.

Найапетитніших ласощів вашим улюбленцям!